Διαχείριση Ακινήτων

  Η Invst Real Estate έχει προσθέσει στις υπηρεσίες της την διαχείριση ακινητων με μοναδικό σκοπό να αποφέρει στους ιδιοκτήτες τους την μέγιστη οικονομική απόδοση. Με πολλά χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της βραχυχρόνιας της μεσοπρόθεσμης μίσθωσης καθώς και των εταιρικών μισθώσεων, διαχειριζόμαστε αποκλειστικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

  Αναλαμβάνουμε τα πάντα, check-in, Booking, καθαριότητα, προβολή, επικοινωνία με τους επισκέπτες κτλ. για να μη χρειάζεται εσείς να κάνετε το οτιδήποτε! Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρονιά χρησιμοποιεί ενα καινοτόμο μικτό μοντέλο διαχείρισης ακινητων οπού το κάθε ακινητο λειτουργεί κάποιους μήνες του χρόνου ως BnB κατάλυμα και κάποιους άλλους ως ενοικίαση επιπλωμένου διαμερίσματος. Με αυτόν τον τρόπο το ακινητο σας δεν μένει ουσιαστικά ποτέ χωρις ενοικιαστή.

  Παράλληλα εχουμε υπηρεσίες για τους επισκέπτες όπως μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο η λιμάνι, ενοικίαση αυτοκινήτου, δραστηριότητες αναψυχής, εκδρομές και πολλά άλλα καθώς και υπηρεσίες για το ακινητο, πληρωμή λογαριασμών που σχετίζονται με το ακίνητο κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη και παροχή συνεργείων όλων των ειδικοτήτων για την αποκατάσταση τυχών ζημιών στο ακίνητο από φυσιολογική ή μη φθορά/χρήση κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.

  - Ηλεκτρονική Διαχείριση: Από 15%