Η Εταιρεία μας..

   Η Invst Real Estate & Development είναι μια ιστορία, ένα όραμα για την ίδρυση μιας ξεχωριστής μεσιτικής εταιρείας.

  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στις πωλήσεις και τις κατασκευές, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το πάθος μας για τα ακίνητα και την ανάπτυξη τους.

  Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη πολυάριθμων ιδιοκτητών ακινήτων, μας οδήγησε στο να αναπτύξουμε συνεργασίες με τράπεζικους οργανισμούς, funds αλλα και επενδυτές.

  Σήμερα, η «INVST» είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, αναπτύσσοντας πάντα σύγχρονες μεθοδολογίες που επιδιώκουν τη βέλτιστη απόδοση υπέρ των πελατών μας, είτε πρόκειται για επενδυτές είτε για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ακινητα ή να αποκτήσουν ακίνητα μέσω της διαδικασιας του πλειστηριασμού.

  Η ομάδα μας είναι άρτια καταρτισμένη και περιλαμβάνει δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, λογιστές και είναι αφοσιωμένη στο να σας καθοδηγήσει κατά τη διαδικασία απόκτησης και διαχείρισης ακινήτων εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή έως το τέλος.

  Οι πελάτες μας, αποδίδουν σταθερά την εμπιστοσύνη τους σε εμάς, στη φρέσκια προσέγγισή μας, στη διαχείριση ακινήτων, στις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και στην αγάπη που έχουμε για κάθε ακίνητο που διαχειριζόμαστε.

  Το όραμα και ο στόχος μας, τα οποία πηγάζουν από αγάπη προς τη χώρα μας, την Ελλάδα, είναι να την τοποθετήσουμε ως κορυφαίο επενδυτικό προορισμό στην αγορά ακινήτων και για κάθε είδους επενδύσεις.

  Το ταξίδι μας συνεχίζει με τον πιο δημιουργικό τρόπο, την αγάπη μας για το ακινητο και σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας.


INVST REAL ESTATE & DEVELOPMENT.